«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πού πήγε το Εκατομύριο ΟΕΟ !!!!!!!

ΑΝΤΙ ΑΡΘΡΟΥ

cid:1.2791685655@web171206.mail.ir2.yahoo.comΠού πήγε το κατω-μύριο ΟΕΟ!!!! , και όχι μόνο ,, και τά άλλα κάτω μύρια που πήγαν και πού πηγαίνουν , η Ενημέρωση ζητά ενημέρωση από όλους σας.
Τι λέτε τώρα, όλα νόμιμα είναι !!!!, Τώρα γιατί τόση καθυστέρηση !!! εσείς τι λέτε ο κόσμος τόχει τούμπανο και αυτοί μητσοτοκαμάρι ,θα απαντήσουν ;;; ,
Σωστά ,,, το ψυλλιαστήκατε, ψάχνανε, ποια νομιμότητα θα πασάρει η οικογένεια, στους μ@λ@κ,,,, Τώρα εάν την χάψαμε , είναι ζητούμενο !!!! Γεμανικά ζητούμενο , όπως έλεγε ένας φίλος Γεμανός ,,,,,
Πάντως ο Σεϊτάν σουλτάν σάμαραν , θέλει βρέ , τη θέλει πολύ την Τιάρα, όχι του πάπα του Προ- θυ πουργού , έλα τώρα , να σώσει την Ελλάδα από τα κακά μονοπάτια των Ελλήνων.
Αγαπητοί , Εκτός επιλογών της ψήφου σας σε κόμματα εντός βουλής , μόνον κόμματα εκτός βουλής , και όπως είπαμε εκτός και οί οικολόγοι χαμουροπράσινοι ,γιατίίί ;;;;; γιατί είναι αλλοδαποί σκοπιανοί κοπρίτες, εάν τους ζητήσεις να πουν «απεταξάμην τους σλαβοσκοπιανούς βαρδασκανούς» , θα καταπιούν τον διάολο τους ,,, πάνε και ψηφίζουν ΕΔΩαπό 10000 φορές ο καθένας για να δείξουν ότι είναι σούπερ μ@λ#$%^&*( ,,, !!!!
Μαζί με αυτό μελετήστε και αυτό ίσως βοηθήσει , λέω ίσως και να ξεκολλήσουμε,,,,,, http://www.youtube.com/watch?v=ZM9BgaPpHAc&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=ZM9BgaPpHAc&feature=player_embedded Ohhhhhh!!!!!
Αλλά τι θα ήταν η ζωή χωρίς Αυτό !!!
http://www.goldenmag.gr/archives/14850
Ευχαριστούμε τον Υμέναιο για αυτό το υπέροχο μήνυμα,
Αγαπητοί αναγνώστες ψάξτε το θέμα και ενημερώστε γνωστούς και άγνωστους
Αναπαραγωγή , μεταδώστε το μας κάνει καλό !!!!
Μήνυμα μόνον για Έλληνες και όχι κάθε λογής εΛΛΑΔΙΤΗ η Άλλους
Oι Έλληνες, δεν «έκυπτον», ούτε και όταν προσευχόταν. Είναι γνωστό ότι επικαλούντε τους επουράνιους θεούς δι’ απλής ανατάσεως των χεριών, «άρσεως», εξ ου αρα = προσευχή, αράομαι = προσεύχομαι. «Η προσκύνησις ανθρώπου από άνθρωπο αντιμετωπίζετο και ώς μεγάλη βλακεία και αφέλεια».
Γράφει ο Φιλόστρατος, στον βίο Απολλωνίου του Τυανέως Κέφ. XXVII
Και φυσικά οι Έλληνες ήταν φίλοι και όχι δούλοι των Θεών τους. «Ω φίλε ΠΑΝ, και σεις άλλοι θεοί…» έλεγε ο Σωκράτης…
Δούλοι, του η των Θεών είναι αυτοί που έρποντε και σύροντε με την κοιλιά τους και δεν σέβονται την γυναίκα , και θέλουν δούλους τους, τούς Ανθρώπους , επιλέξτε Δούλοι στο Θεό τους η Άνθρωποι απέναντι στους Έλληνες Θεούς.
Η μεγαλύτερη εκδίκηση είναι η Ενημέρωση μας ,,,,,,,,,,,,,,,
Η μεγαλύτερη εκδίκηση είναι η Γνώση μας ,,,,,,,,,,,,,,,
Μην συμμετέχετε άθελα και άβουλα στην καταστροφή της Ιερής Ελληνικής Ομιλίας και Γραφής χρησιμοποιώντας Γκρικλις (γραπτή επικοινωνία με λατινικά γράμματα και άλλα σύμβολα), θυμηθείτε είναι έγκλημα εναντίον μας.
Ελάτε να καταργήσουμε και αυτή την καταστρατήγηση εναντίων της Ελληνικής Ομιλίας και Γραφής.
Ζητήστε το από φίλους σας , οργανισμούς , πανεπιστήμια , τράπεζες , υπουργεία και πόσο μάλλον από το ανθελληνικό Κακουργείο Παιδείας. Αλλά ακούει αυτό το πράγμα που μπαινοβγαίνει στα σεμινάρια εξόντωσης της Ελλάδος των σχολών Μπιλντερμπέργκ Κακουργός παιδείας;
Άρθρο α) ΕΠΙΦΥΛΛΙΔΕΣ και υπάρχουν μερικά δίποδα βούρλα έν Ελλάδι ,ομιλούντα την Νεοελληνικήν οι οποίοι μεταφράζουν στους Ελληνόφωνους πολίτες της Ελλάδος ,για να καταλάβουν την Ελληνικήν διάλεκτον με Λατινικές τοιούτες και σε παραλλαγή λέξεις , ώστε να κατανοήσουμε τι ομιλούμε you know ας πούμε. Επιτέλους μπορείτε να σκύψετε με θεϊκό σεβασμό και να μελετήσετε την Ελληνικήν Ομιλία και γραφή , ώστε να ανεβείτε πνευματικά και να μπορείτε να κατανοήσετε , ότι το παραμύθι του ότι η Φράγκικη http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1 (ßΑκολουθήστε τον σύνδεσμο) σε ανεβάζει στα σαλόνια πολυτελείας και σαφώς υποτελείας.
Γιατί πιπιλάτε μερικοί ότι η γλώσσα του σήμερα είναι αυτή η πολεμοχαρής και άχαρη βρετανική (κάποιος είπε οι Ευρυτάνες και οι βρετανοί κάνανε πολύ παρέα !!) , η προερχόμενη από την λατινικήν, η προερχόμενη από την μίξην με μερικών κραυγών και δή αγροτών με αυτήν των χιλιάδων λέξεων των Ελλήνων, είς καθημερινήν επικοινωνίαν. Ως πότε κάποιοι αγνώμονες αμόρφωτοι ελλαδίτες θα κρώζουν ως ηλίθιοι και ως καρα_γκιόζηδες (Προσωπικά εγώ δίνω χάρισμα σε όποιον θέλει την πατρότητα του καραγκιόζη , ο οποίος τελικά έγινε διάσημος με Ελληνικές ιστοριούλες , Πάρτε τον χάρισμά σας καραγκιόζηδες) , μίαν γλώσσαν την οποίαν μετατρέψαμε σε ομιλία δίποδων με νούν , εμείς οι Έλληνες , την οποίαν ζήλεψαν και συγχώνευσαν είς του λαούς τους , αφού σπούδασαν στην Μητέρα όλων των επιστημών ΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ , την Ελλάδα την Ελ Λάας , αεί σας οικτίρω , βλαμμένοι πίθηκοι , που θέλετε ακόμη να κρώζετε , αφού σας μάθαμε να μην κατοικείτε είς τα δένδρα των αυλών μας.
Παραδείγματος χάριν(ßΑκολουθήστε τον σύνδεσμο) Στην προστακτική το ρήμα γίνεται «κύσον με», δηλαδή «φίλησε με», όπως θα είπε και η Πηνελόπη στον Οδυσσέα όταν τον είδε να επιστρέφει στην Ιθάκη. Στα Αγγλικά θα λέγαμε «kiss me» Ohhhhh !!!!
Και όσοι πιστοί προσέλθετε GODàDOG Η Θεότητα του κύνα, και πάλι Ohhhhh !!!!
Η Ελληνική, μητέρα όλων των Ευρωπαϊκών γλωσσών!
Γράφει ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΕΜΟΣ
Είναι γνωστό ότι η ελληνική γλώσσα είναι η μητέρα όλων των ευρωπαϊκών γλωσσών και όχι μόνον. Αλλά πρέπει να εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτή η «τροφοδοσία» των άλλων γλωσσών.
Γενικός κανόνας, «Αξίωμα», όπως λέμε στα Μαθηματικά, είναι: Κατά την επαφή δύο λαών, εκείνος που υπερτερεί σε κάποιον πνευματικό ή τεχνολογικό τομέα είναι φυσικό να τροφοδοτήσει τις γειτονικές κοινότητες με τις ονομασίες των προϊόντων τους. Έτσι, βλέπουμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας λαούς να μεταλαμπαδεύουν πολιτισμό και γλώσσα ταυτόχρονα.
Χαρακτηριστική περίπτωση για τον αρχαίο αλλά και τον νεότερο κόσμο (με εμφανείς επιδράσεις ακόμα και σήμερα) είναι η ελληνική, ενώ η αγγλική έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο κυρίως τα τελευταία πενήντα χρόνια.
Πολλές πλευρές της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου, οι πρώτες επιστήμες, η φιλοσοφία ξεκίνησαν από την αρχαία Ελλάδα και οι λέξεις για να εκφράσουν αυτές τις έννοιες γεννήθηκαν στα ελληνικά. Συγκεκριμένα οι Ευρωπαίοι δεν πήραν από τους Έλληνες μόνον την επιστήμη, τη Φιλοσοφία, τα Μαθηματικά, το Θέατρο, την Αρχιτεκτονική, την Πολεοδομία, τη Μουσική, τη Δημοκρατία, τον Αθλητισμό. Πάνω απ’ όλα πήραν αυτούσια την ελληνική γλώσσα 35.000 λέξεις! Και το πιο σημαντικό: ΔΟΜΗΣΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ!
Για να φθάσουν όλα αυτά στην Ευρώπη μεσολάβησε η λατινική, η οποία ενήργησε ως γέφυρα, ως μεσάζων: Περίπου το 60 με 70 π.Χ. ο επιφανέστατος ρήτορας της Ρώμης Κικέρων, όταν σπούδαζε στην Ακαδημία της Μεσογείου, που ήταν στη Ρόδο και είχε διδάσκαλο τον φιλόσοφο Ποσειδώνιο είχε διαπιστώσει ότι η «Φωνή Ελληνίς» εφεύρε και χρησιμοποιεί μέσω των προθέσεων τα σύνθετα, πολλαπλασιάζοντας τις λέξεις και τα νοήματα και προσφέροντάς τα στην συνέχεια ως δώρον «εις τους την βαρβαρικήν ομιλούντας».
Είναι δε γνωστόν ότι οι Ρωμαίοι είχαν μόνον μερικές εκατοντάδες λέξεις, με αγροτικό, οικογενειακό και στρατιωτικό περιεχόμενο. Όταν ο Κικέρων τελείωσε τις σπουδές του στην Ελλάδα και επέστρεψε στη Ρώμη, πήρε μαζί του κάποιες χιλιάδες ελληνικές λέξεις δηλωτικές πολιτισμού και ένα «κλειδί», το οποίο πολλαπλασίασε την αξία και την σημασία τους.
Το «κλειδί» αυτό ήταν οι προθέσεις, οι οποίες ως γνωστόν είναι πολλαπλασιαστές των λέξεων. Έτσι δημιούργησε την λατινική, η οποία κατά τους γλωσσολόγους όλου του κόσμου είναι η γνωστή Κικερώνεια γραφή.
Ο διάσημος Γάλλος καθηγητής της Γλωσσολογίας Meillet γράφει: «Τα λατινικά ως λογία γλώσσα είναι ανάτυπο των ελληνικών». Ο Κικέρων μετέφερε στη λατινική την Ελληνική ρητορική και φιλοσοφία. Κατόπιν ο Χριστιανισμός συνέβαλε και αυτός στην επίδραση των ελληνικών επί των λατινικών.
Επομένως οι έννοιες που γεννήθηκαν στα ελληνικά πέρασαν στη συνέχεια στα λατινικά στα οποία άσκησαν μεγάλη επίδραση και μέσω των λατινικών στις ευρωπαϊκές γλώσσες. Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός αποτέλεσε την βάση του Ευρωπαϊκού, όταν η Δυτική Ευρώπη επανακάλυψε το αρχαίο πνεύμα κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης.
Η επίδραση ήταν τόσο μεγάλη, ώστε εκτός από τις λέξεις που εισήχθησαν από τα ελληνικά και τα λατινικά, οι δύο αυτές γλώσσες αποτέλεσαν την βάση για την δημιουργία πληθώρας νέων λέξεων που καμία σχέση δεν είχαν με τον αρχαίο κόσμο.
Ο Αριστείδης Κωνσταντινίδης στην εργασία του «Οι ελληνικές λέξεις στην αγγλική γλώσσα» (1991) καταγράφει περίπου 45.000 λέξεις ελληνικής προέλευσης σε λεξικά της αγγλικής, αριθμός που αποτελεί το 25% του συνόλου των λημμάτων. Οι περισσότερες ανήκουν στο επιστημονικό λεξιλόγιο και συγκεκριμένα στον ιατρικό κλάδο, αλλά πολλές εμφανίζονται και στο καθημερινό λεξιλόγιο.
Διαπίστωση όλων των μελετητών ότι στην αγγλική υπάρχουν αρκετές λέξεις που προέρχονται άμεσα από τα ελληνικά, αλλά κυρίως έμμεσα μέσω των λατινικών και των γαλλικών. Επίσης, λόγω της αίγλης που διατηρούν τα αρχαία ελληνικά, μαζί με τα λατινικά ως γλώσσες της επιστήμης, εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως βάση για την δημιουργία νέων όρων κάνοντας ακόμα εντονότερο το ελληνικό στοιχείο όχι μόνον στην αγγλική, αλλά και σε άλλες γλώσσες.
Δύο Γάλλοι επιστήμονες στο βιβλίο τους «ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ» γράφουν: «Οι ελληνικές ρίζες δίνουν στην γαλλική το πιο βαθύ στήριγμά της και συγχρόνως της παρέχουν την πιο υψηλή δυνατότητα για αφαίρεση. Μακρινή πηγή του πολιτισμού μας η Ελλάδα βρίσκεται ζωντανή μέσα στις λέξεις που λέμε. Σχηματίζει κάθε μέρα την γλώσσα μας».
Είχε απόλυτο δίκαιο η Ζακλίν Ντε Ρομιγύ όταν έλεγε: «Σας το λέω χωρίς επιφύλαξη. Όλος ο κόσμος θα πρέπει να μάθει ελληνικά, γιατί η ελληνική μας βοηθάει πρώτα απ’ όλα να καταλάβουμε τη δική μας γλώσσα. Έχει μια λιτότητα τέτοια η ελληνική γλώσσα που μπορεί να πει κανείς ότι χρησιμοποιήθηκε για μεγάλες ανακαλύψεις. Οι επιστήμονες ανατρέχουν στο αστείρευτο ελληνικό «γλωσσικόν ύδωρ» για να ονομάσουν τις σύγχρονες ανακαλύψεις και εφευρέσεις (από την αθανασία ως τον μεταβολισμό), χωρίς να αναφέρουμε τους πυραύλους ή τους μεγάλους επιστημονικούς στόχους που ονομάζονται «Αριάδνη» ή «Ερμής». Έτσι, συνεχίζεται η επίδραση της ελληνικής γλώσσας στις άλλες γλώσσες»… Και η Ντε Ρομιγύ συνεχίζει: «Ο Μίτος της Αριάδνης, όπως και τόσα άλλα είναι αναμνήσεις ελληνικές. Το ίδιο και οι Ολυμπιακοί αγώνες και ο Μαραθώνιος δρόμος. Η Ευρώπη που σφυρηλατούμε έχει Ελληνικό όνομα. Η Αρχαία Ελλάδα μας προσφέρει μία γλώσσα για την οποία θα πω ακόμη μία φορά ότι είναι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ».
Ο Μίλλερ Ανρί Λουξεμβούργος είναι πολύγλωσσος καθηγητής και μεταφραστής ελληνικών κλασικών έργων στη γλώσσα του Λουξεμβούργου. Πρωταγωνιστής της δημιουργίας του Συλλόγου «Φίλοι της Ελλάδας» (1952) και επί σειράν ετών Πρόεδρός του είπε: «Αυτή η γλώσσα (η αρχαία ελληνική) και ο πολιτισμός είχαν μια σημαντικότατη επίδραση σε όλα όσα διαθέτουμε σήμερα. Επιπλέον καθιστά πιο εύκολη την εκμάθηση σε οτιδήποτε έχει σχέση με τη διανόηση. Εκείνος, επίσης, που μαθαίνει την αρχαία ελληνική γλώσσα, θα γνωρίζει να χειρίζεται καλύτερα τη μητρική του γλώσσα».
Μια ακόμη επιβεβαίωση για την επίδραση και την διείσδυση της ελληνικής σε όλες τις άλλες γλώσσες. Συγχρόνως δικαιώνει απόλυτα τη Ζακλίν Ντε Ρομιγύ, που υποστηρίζει: Όλος ο κόσμος πρέπει να μάθει ελληνικά, γιατί η ελληνική γλώσσα μας βοηθάει πρώτα απ’ όλα να καταλάβουμε τη δική μας γλώσσα.
Άπειρα είναι τα εγκώμια ανθρώπων των γραμμάτων από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης για την Ελληνική Γλώσσα. Όμως, όσοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις και την αυξανόμενη πνευματική αναπηρία της νέας γενιάς μένουμε άναυδοι, γιατί η προπαγάνδα και ο μιθριδατισμός, πέτυχαν την ανοχή μεγάλης μερίδος των πνευματικών ανθρώπων στον ανάπηρο τρόπο γραφής της Ελληνικής Γλώσσας.
Ο αντιεπιστημονικός τρόπος διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας, ο οποίος εφαρμόζεται σχεδόν τριάντα χρόνια τώρα στην εκπαίδευση, απέδειξε δυστυχώς στην πράξη ότι δεν διευκόλυνε καθόλου τους μαθητές στην ευκολότερη εκμάθησή της. Αντίθετα, η πρόχειρη, η εμπειρική, η αμέθοδος διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα χρόνια αυτά εξανάγκασε τα ελληνόπουλα, να αποστρέφονται την ανάγνωση κειμένων που είναι γραμμένα στην ακατάληπτη πλέον γι’ αυτά «νεοελληνική».
Έτσι, μετά την αποστροφή τους στο μάθημα των αρχαίων ελληνικών αποστρέφονται και τη νέα ελληνική
Άρθρο β) Το Λατινικό Αλφάβητο είναι απλά… το Αλφάβητο της Κύμης
Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν, άραγε, ότι το Λατινικό Αλφάβητο στο οποίο γράφουν όλες οι Χώρες του Δυτικού Κόσμου είναι το Αλφάβητο των Ελλήνων της Κύμης; Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009, στην εκπομπή «Άξιον Εστί» της ΕΤ-3, ο Βασίλης Βασιλικός φιλοξένησε τον καθηγητή της Κρητικής Αρχαιολογίας Γιάννη Σακελλαράκη, ο οποίος μίλησε για την μεγάλη ανακάλυψη της γυναίκας του Έφης: Η Έφη Σακελλαράκη, όπως θα ακούσετε να λέει ο καθηγητής, ανεκάλυψε την ακριβή θέση της Αρχαίας Κύμης στην Εύβοια, και γι’ αυτό τον λόγο την λατρεύουν οι Ιταλοί.
Ακούστε αυτά που λέει ο καθηγητής Γιάννης Σακελλαράκης για την Κύμη και το Αλφάβητό της που μεταφέρθηκε στην Μεγάλη Ελλάδα της Ιταλίας και έγινε το γνωστό σε όλους Λατινικό Αλφάβητο. Μιά ακόμη Ελληνική Εποποιΐα που ούτε κάν διδάσκεται στα Ελληνικά Σχολεία…
Περισσότερα ,,, http://ellinesanatonkosmo.blogspot.com/2011/10/blog-post_11.html Ο Μπαμπινιώτης κρατούσε αλεξ-αλφάβητον, από κακές και σκοτεινές στοές περνούσε , και ο βλάξ , προσπαθούσε σε τηλεοπτική παραγωγή να ερμηνεύση Ελληνικήν λέξιν με Βρετανικήν , έκτοτε ανέβηκε γρήγορα τα σκαλιά της διασημότητας , μέχρι και υπουργείο ανθελληνικών επιστημών διαχειρίστηκε ,άσε δε το λεξικό του , και από τότε η εκτίμησις μου στο δίποδο και άπτερον τούτο όν , έλαβε το ανώτατο αξίωμα της ανοιχτής παλάμης. Ξέρω και άλλα στολίδια και είς την Βρετανικήν εάν το επιθυμεί , και είς την Καραγκιοζικήν τοιαύτην.
ΕΡΩΤΗΜΑ ,, Τι σε φοβίζει ποιο πολύ α) Οι Γερμανοί Φασίστες-Κατακτητές
β) Οι Έλληνες Φασίστες-Πατριώτες ;;;; ή
γ) Οί Έλληνες Κομουνιστές-Πατριώτες ;;;; τούς εντός Βουλής
Και αφού κάνεις τις εξαιρέσεις σου , Ποιούς προτιμάς στη βουλή ;;;;
Καλά αυτά άρεσαν ;;; , τό επόμενο θα χουμε θέμα !!!!!
Και μην καθόσαστε στο καναπέ να κάνετε επανάσταση , κάντε την σπορά σας.
ELL_PRODUCT.jpg
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ 520 ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΔΕ ΧΩΡΑΣ πχ Γερμανίας ,Γαλλίας , Ολλανδίας ,,,,,κλπ
Πχ. Γάλλα 100% Γερμανικό , όμως έχει τον Κωδικό 520
ΕΡΩΣΘΕ !!! Ήμαρ Ελλήνων έλήλυθεν !
Με εκτίμηση Άϋλον – ‘Ενημέρωση enimerosi@aylon.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>