Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Πατριώτες το ανακοινωθέν της εταιρίας δεν μου λέει ότι είναι αληθινό??? Κρατώ ότι είναι πατέρας δυο παιδιών και άνεργος! Τέτοια θα έχουμε καθημερινά από εδώ και πέρα. Τα δε ΜΜΕ τον καταδίκασαν κιόλας!!!

Κομοτηνή: Ένοπλος κρατά ομήρους σε εργοστάσιο
Δύο εργαζόμενους κρατά ομήρους από το μεσημέρι σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων στην Κομοτηνή ένας 52χρονος ένοπλος άνδρας, ο οποίος είναι απολυμένος της επιχείρησης και πατέρας δύο παιδιών.
To πολύωρο θρίλερ ξεκίνησε λίγο πριν από τις 13:00, όταν 52χρονος μπήκε μέσα στα γραφεία με μια κυνηγετική καραμπίνα, στράφηκε εναντίον του ιδιοκτήτη της εταιρείας και τον πυροβόλησε έξι φορές, τραυματίζοντάς τον στο λαιμό και στο χέρι.
Από τα σκάγια τραυματίστηκε επίσης ένας υπάλληλος, καθώς και ένας αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο. Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ ο ένοπλος οχυρώθηκε μέσα στο κτίριο, παίρνοντας ως ομήρους τους δύο εργαζόμενους.
Ο 52χρονος εργαζόταν ως οδηγός στην επιχείρηση και απολύθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Από τότε είχε μείνει άνεργος, ενώ όπως υποστηρίζει είχε πάρει τη δέσμευση ότι θα επαναπροσλαμβανόταν χωρίς όμως αυτό να πραγματοποιηθεί.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η εταιρεία αναφέρεται στον υπάλληλο αλλά και στους λόγους απόλυσής του, σημειώνοντας: «Ο δράστης εργαζόταν ως υπάλληλος γραφείου στις εγκαταστάσεις της Κομοτηνής από τις 20 Ιουλίου 2000 έως την απόλυσή του, την 31η Αυγούστου 2011, καθόσον επί μακρόν επεδείκνυε ασταθή ανάρμοστη και παραβατική συμπεριφορά στο χώρο εργασιας».
Έξω από το εργοστάσιο έχουν ακροβολιστεί από την πρώτη στιγμή πάνοπλοι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ, ενώ οι ειδικοί της αστυνομίας διεξάγουν διαπραγματεύσεις σε μια προσπάθεια να παραδοθεί ο δράστης.
http://www.megatv.com/

Related posts: