Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Καραμανλής και τα ζώα!!! Όχι τα τετράποδα τα δίποδα!

Τώρα μπορείτε να ξέρετε την αιτία την σημερινής κατάντιας! Όταν η πολιτική έχει φτάσει στο επίπεδο της νυχτερινής Συγγρού! Όταν η πολιτική δεν έχει καμιά διαφορά από τις Τρανσέξουαλ! όταν υπάρχει λαός ακόμα και σήμερα που ζει και ονειρεύεται για την σωτηρία του άτομα που έχουν την πολιτική εμβέλεια της πατσαβούρας που σφουγγαρίζουν τις τουαλέτες της λαχαναγοράς, καλά μας κάνουν! Σκεφτείτε την μόρφωση αυτού του λάου πόσο ψηλά φτάνει να επιτρέπει να υπάρχουν στο πολιτικό στερέωμα, Σημίτης, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας, Παπαρήγα, Καρατζαφέρης με όλα τους τα παρακλάδια!!! Βάραμε Πασά μου να αγιάσω!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει ο Καραμανλής!
Τη συγκέντρωση υπογραφών για την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε μια ομάδα πολιτών… μέσω facebook, προκαλώντας αναταραχή στη Συγγρού!
Στην συγκεκριμένη, μάλιστα, σελίδα παρατίθεται και ειδική φόρμα, που καλούνται οι επισκέπτες του ιντερνετ να συπληρώσουν, προκειμένου η διαδικασία να έχει επίσημα χαρακτηριστικά.
«Συμμετέχουμε στην ψηφοφορία με μοναδικό σκοπό να συγκεντρώσουμε ικανό αριθμό Ελλήνων Πολιτών ώστε να αναγκαστεί ο Κώστας Καραμανλής να επιστρέψει στην Αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας για τη Σωτηρία της Ελλάδας», επισημαίνεται στο εισαγωγικό σημείωμα της σελίδας που τιτλοφορείται «Συλλογή Υπογραφών Για Επιστροφή Του Ηγέτη».
«Συγνώμη που δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις αλλά ό σκοπός είναι πάρα πολύ σοβαρός και άς με συγχωρέσετε. Στη ψηφοφορία μπορούν να συμμετάσχουν όλα τά μέλη της οικογένειας, φίλοι, συγγενείς, τοπικές οργανώσεις με κάθε μέλος τού ξεχωριστά. κ.τ.λ. αρκεί νά είναι άνω των 18 ετών. Στο σημείο όπου αναφέρει αριθμός δελτίου ταυτότητας μπορείτε νά βάλετε τον αριθμό τού τηλεφώνου σας», καταλήγει στο σημείωμα.
http://www.kentrinews.gr/

Related posts: