«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αποκάλυψη-σοκ των Financial Times για την Ελλάδα

20.02.2012ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Οι Financial Times διαθέτουν το κύρος, την εγκυρότητα, την έξωθεν καλή μαρτυρία και τις κατάλληλες… πηγές, ώστε να διεκδικούν την αναγνώριση της αξιοπιστίας για τις πληροφορίες τις οποίες επικαλούνται, και τις εκτιμήσεις στις οποίες καταλήγουν.
Έχει λοιπόν εξαιρετική σημασία να διαβάσει κανείς εις βάθος το σημερινό άρθρο που δημοσιεύουν με τίτλο «Το δίλημμα για την Ελλάδα είναι επιβίωση, ή Δημοκρατία», λίγες μόλις ώρες πριν από την κρίσιμη Σύνοδο του Eurogroup, στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί η δρομολόγηση του Μνημονίου ΙΙ, από τη στιγμή που η ελληνική πλευρά έχει εκπληρώσει κάθε προαπαιτούμενο το οποίο έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με τους «FT», η Ελλάδα εξελίσσεται στην πρώτη αποικία της ευρωζώνης, στην οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να επιβάλλει κυβέρνηση της αρεσκείας της, καταπατώντας ουσιαστικά τη Δημοκρατία, στην ίδια τη χώρα στην οποία γεννήθηκε.
Το άρθρο επικρίνει τους χειρισμούς και τους σχεδιασμούς της Άνγκελα Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ διατυπώνει την εκτίμηση ότι τα μέτρα που συνεπάγεται το Μνημόνιο ΙΙ είναι τόσο οδυνηρά και δυσβάσταχτα, ώστε οι Έλληνες πολίτες θα προτιμήσουν να χρεοκοπήσουν οι ίδιοι, και να εγκαταλείψουν οικειοθελώς την ευρωζώνη.
Οι «FT» αποκαλύπτουν ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ουσιαστικά δεν πιστεύει στην αποτελεσματικότητα του Μνημονίου ΙΙ, και ανησυχεί ότι η επόμενη ελληνική κυβέρνηση, εφόσον είναι μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, και όχι ένας «μεγάλος συνασπισμός», όπως προωθούν οι δανειστές της Ελλάδας, θα επιδιώξει την αλλαγή όρων της συμφωνίας.
Επισημαίνουν μάλιστα ότι η επιδείνωση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης οφείλεται κατά κύριο λόγο στην έλλειψη εμπιστοσύνης που διαπιστώνεται μεταξύ των εταίρων, με αποτέλεσμα την αναβλητικότητα στις αποφάσεις, αλλά και την αδυναμία ανάληψης των αναγκαίων και σημαντικών πρωτοβουλιών που απαιτεί η οριακή συγκυρία που ζούμε.
Του ίδιου αρθρογράφου:

http://www.statesmen.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αποκάλυψη-σοκ των Financial Times για την Ελλάδα

  • Κ. ΣΟΥΡΕΑΣ

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ [ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,,ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ] ΟΙ Φ Τ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ….ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΑΜΕ[ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ] ΟΤΙ ΑΡΓΑ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ 30 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ,,, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ,,, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,,ΟΡΑΤΕ,,ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟ Ι ΜΛΕ ΠΕΡΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΟΥ,,,,ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Κ Λ Π….ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ,,,ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ,,ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ,,ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ?? Ο ΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ,,, ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ”ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ” ΤΟΥ ΄΄ΔΙΝΟΥΝ΄΄ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ…..ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.[ ΗΛΙΟΣ–ΑΕΡΙΟ– ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ -] ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ,,,,ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ,,ΕΠΕΝΔΥΣΗ,, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Κ,,Σ,,

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>