Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Οι ληστές φιλάναι τα θύματα


Πατριώτες και πατριώτισσες από το 1821 έχουμε πληρώσει το χρέος μας 50 φορές επιπλέον!!
Άραγε γιατί δανείζουν έναν αφερέγγυο λαό όπως κατηγορούν τους Έλληνες;;;
Άραγε γιατί συνδιαλέγονται με ένα λαό που είναι τεμπέληδες, διεφθαρμένοι, απείθαρχοι κ.α;;;
Πατριώτες αναρωτηθείτε πότε δεχόμαστε ολοκληρωτική επίθεση; Όταν αποκτάς μέσα από θυσίες το δικαίωμα να μιλάς για δικαιώματα, για δημοκρατία, για πολιτισμό, για το περιβάλλον, για μια κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο! Αυτό το κακό ελάττωμα των Ελλήνων είναι ο στόχος των διεθνών και ντόπιων εγκληματιών.
Πατριώτες έπεσαν οι μάσκες τους, δείτε το αληθινό πρόσωπο αυτών που εξουσιοδοτήσαμε να μας φυλάνε.
Πότε οι φύλακές μας ληστές, μας έδωσαν λεφτά που ο Ελληνικός λαός δεν τους τα ξεπλήρωσε 10-20 φορές παραπάνω, πότε μας έδωσαν λεφτά για κοινωνικούς σκοπούς; Πάντα μας δανείζουν με την προϋπόθεση να αγοράσουμε τα προϊόντα τους που έντεχνα έχουν σχεδιάσει με γείτονές μας να μας είναι απαραίτητα και ότι έχουν πλεόνασμα σε οπλικά συστήματα! Για αυτό δεν μας άφησαν ενώ έχουμε τους καλύτερους επιστήμονες να έχουμε δική μας παραγωγή. Μην αναλωνόμαστε με τα κόμματα είναι το εργαλείο των προδοτών εντολοδόχων να εκτελούν τα προδοτικά τους συμβόλαια!
Καθιστέ και σκεφτείτε ήρεμα και με την λογική γιατί ο Ελληνικός λαός δέχεται τέτοια πρωτοφανή επίθεση! Αφήστε τις βρομιές που ξεστομίζουν ότι είμαστε τεμπέληδες διεφθαρμένοι, απείθαρχοι, (αυτό τους ενοχλεί πολύ), με υπαλλήλους διεφθαρμένους, που όσοι υπάρχουν είναι μικρή μειοψηφία και είναι από αυτούς για να στιγματίζουν την μεγάλη πλειοψηφία των φιλότιμων υπαλλήλων δημοσίων και ιδιωτικών. Μας λερώνουν με κάτι δάνεια που ο λαός δεν τα γεύτηκε ποτέ, παράδειγμα το σχέδιο Μάρσαλ στο λαό έδωσαν κάτι παλιό-σακάκια που όταν τα φόραγες έμοιαζες με κλόουν, κάτι πουκάμισα που είχαν για πέταγμα, και κάτι κονσέρβες που δεν τις δίνεις ούτε στο ζώο σου. Το δάνειο Μάρσαλ το επήραν δέκα απατεώνες με τους πολιτικούς και το ξέσκισαν εν γνώση αυτών που το παραχώρησαν για να ενοχοποιούν τον λαό στην διεθνή κοινωνία ότι τους δανείζουμε και αυτοί είναι αχάριστοι, με το ένα χέρι έδιναν και με δέκα τα έπαιρναν με αβάστακτους τόκους σαν σήμερα! Σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε ανύπαρκτο χρέος με δάνειο που θα είναι μόνο για τους τοκογλύφους! Ας συνέλθουμε και ας δούμε την αλήθεια, ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στα παιδιά μας. Πως μπορούμε εμείς που μας παρέδωσαν θυσιάζοντας τις ζωές τους οι γονείς μας, μια πατρίδα ελεύθερη και περήφανη στα πέρατα της γης, να την παραδώσουμε στον ίδιο κατακτητή αμαχητί; Αυτό λέγεται ομαδική προδοσία ενός ολόκληρου λαού συμμέτοχος σε αυτήν την προδοσία!
Οι 300 σημερινοί ληστές δεν μας κλέβουν και φεύγουν, μας πετάνε έξω από το σπίτι μας νόμιμα και κάθονται αυτοί!
Κύριοι αστυνομικοί όσοι έχετε ακόμα ανθρωπιά και συνείδηση μην βαράτε τους γονείς σας, τα παιδιά σας, τους γείτονές σας, τους φίλους σας, σας χρησιμοποιούν και θα σας πετάξουν και εσάς οι κατοχικοί εντολοδόχοι προδότες. Κάντε τα αληθινά καθήκοντά σας που πηγάζουν από το σύνταγμα να προστατεύετε τον πολίτη. Συμπορευτείτε με τον λαό αυτό λέει το σύνταγμα διαβάστε το καλά.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: