«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «DI PIETRO»;

Λαέρτης ο Πύλιος

“Καίτοι αγράμματη, η γραία μ’ εδίδαξεν ότι εις την ελληνικήν γλώσσαν, άλλως νοούμεν, άλλως ομιλούμεν και άλλως γράφομεν”[1].

Χωρίς πρόλογο: Oι θυσίες του ελληνικού λαού πήγαν και θα πηγαίνουν στα τοκογλυφικά επιτόκια που μας έχουν επιβάλλει τα γεράκια της Τρόικας. Πράγματι το 2011 πληρώσαμε όσα προέβλεπε το Μνημόνιο από περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, έκτακτες φορολογίες και «χαράτσια» σε εισοδήματα και ακίνητα, δηλαδή 3δις ευρώ τόκους, παραπάνω σε σχέση με αυτούς του 2010. Αναλυτικά όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών οι συνολικές δαπάνες για τόκους που αναγκάστηκαν να πληρώσουν πέρυσι οι Έλληνες για την εξόφληση μέρους του δανείου της Τρόικας ανήλθαν σε 16,35 δισ. ευρώ. Ανάλογο ύψος δαπανών για τόκους θα πρέπει να πληρώσουν οι φορολογούμενοι και για το 2012 σε περίπτωση που δεν περπατήσει το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων. Πιο συγκεκριμένα οι τόκοι για την εξυπηρέτηση των δανείων της Τρόικας θα πλησιάσουν φέτος τα 17 δισ. ευρώ. Σε ένα ενδεχόμενο «κούρεμα» 50% του υφιστάμενου χρέους οι δαπάνες τόκους θα υποχωρήσουν στα 12,75 δισ. ευρώ, καταγράφοντας μείωση κατά 3,7 δισ. ευρώ.[2] Ακόμη και σε αυτά επίπεδα οι τόκοι είναι πολύ υψηλοί για να μπορέσει να τους πληρώσει ο ελληνικός λαός που στενάζει στους φόρους και στην ανεργία. Ζήσαμε τους εκβιασμούς που θέτει η Τρόικα, για να ζητήσει διαρκώς μέτρα μόνο και μόνο για να διασφαλίσει, ότι οι υπεραξίες από το δάνειο θα επιστρέψουν στην τσέπη των τοκογλύφων δανειστών μας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πίεζε και πιέζει διαρκώς για νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα για να μπορέσει να σιγουρέψει το 1/3 από τους τόκους του δανείου της. Μόνο από αυτό το μέτρο η Τρόικα εξασφάλιζε 1 δισ. ευρώ. Τα υπόλοιπα 2 δισ. ευρώ οι ξένοι είχαν υπολογίσει ότι θα τα εισπράξουν από το «χαράτσι» που επιβλήθηκε μέσω της ΔΕΗ ( 1,7 δισ. ευρώ), από τους κεφαλικούς φόρους (350 εκατ. ευρώ, από το Τέλος επιτηδεύματος σε 800.000 αυτοαπασχολούμενους αλλά και από τα νέα τεκμήρια φορολόγησης (150 εκατ. ευρώ).[3]
Εντάξει, να κάνουμε όλοι θυσίες για την πατρίδα, αλλά όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι οι πολίτες και πολύ περισσότερο οι πολιτικοί. Αλλά επιτέλους ας τελειώνει αυτό το άθλιο επαναλαμβανόμενο φορομπηχτικό τερατούργημα, που δεν αντανακλά παρά την ανικανότητα των πολιτικών να βάλουν τάξη στο Δημόσιο και στα δημόσια οικονομικά. Στην εφορία η Ελλάδα αναστενάζει. Οργισμένοι οι Έλληνες για τους άδικους φόρους που πληρώνουν, εκτοξεύουν κατάρες και αναθέματα κατά του άθλιου, αναποτελεσματικού και… φορομπηχτικού κράτους. Θυμωμένοι επιτίθενται φραστικά κατά του πολιτικού συστήματος, το οποίο με τις αποφάσεις του τιμωρεί δικαίους και απαλλάσσει αδίκους. Ενώ οι πολίτες πληρώνουν από το υστέρημά τους, τα χρήματα πέφτουν σε απύθμενο πηγάδι και αυτό δημιουργεί το τεράστιο πρόβλημα. Την ώρα που οι πολίτες πληρώνουν φόρους επί φόρων, εισφορές επί εισφορών, χαράτσια επί χαρατσιών, αφενός κυκλοφορούν σε επικίνδυνες εθνικές οδούς, στους δρόμους των πόλεων η ανασφάλεια κάνει λίμιτ απ, η εγκληματικότητα σπάει όλα τα ρεκόρ, η κοινωνική προστασία συρρικνώνεται, η παιδεία παραπαίει, οι παροχές υπηρεσιών από το κράτος προς τον πολίτη υποβαθμίζονται ή καταργούνται…η φτώχεια μεγαλώνει και αφετέρου κανένας πολιτικός κλέφτης δεν τιμωρήθηκε, δεν πήγε κανένα λαμόγιο φυλακή αλλά κανείς αγνός….. βουλευτής δεν υπέγραψε εξουσιοδότηση σύμφωνα με την οποία θα επιτρέπουν την πρόσβαση στους λογαριασμούς τους προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν καταθέσεις πολιτικών σε τράπεζες της Ελβετίας [4 ].
Γνωρίζουμε εκ των προτέρων πως ο κ. Σαμαράς [5] είπε όχι, αφού και στο κόμμα του υπάρχουν αρχικλεφταράδες με καταθέσεις εκεί. Ελπίζουν ότι με τον τρόπο της κολοκυθιάς θα περάσουν τον ντόρο που έκαναν οι δηλώσεις του Ζησιάδη [6] που δήλωσε πως έχουν καταθέσεις πολιτικοί στην Ελβετία για αυτό δεν ενδιαφέρονται να ανοίξουν οι λογαριασμοί. Έτσι ο.. μια από τα ίδια Σαμαράς, έστειλε το… καθησυχαστικό μήνυμα λέγοντας «Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη,( λες και δεν είναι), ζητούν από τους βουλευτές ως και… ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες! Προφανώς, αργότερα θα ζητήσουν ανάλογα πιστοποιητικά… τιμιότητας ( πιστοποιητικό τιμιότητας από πολιτικό; σαν να λέμε …παρθένα πουτάνα.) και από τους άλλους φορολογικούς παράδεισους. Αστεία πράγματα… Αφήστε που οι απατεώνες τα έχουν σε off shore και μια τέτοια κίνηση, τελικά θα τους αθώωνε κι από πάνω…( δηλαδή ξέρει πως τα μετάφεραν) Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, που για λόγους λαϊκισμού ρίχνει το κύρος της Ελληνικής Βουλής,( Ποιο κύρος ρε σαχλαμάρες; Δοτή και αντισυνταγματική είναι.) εμείς δεν συμμετέχουμε» [7] και η κολοκυθιά συνεχίστηκε με τον Καρχιμάκη που κατηγόρησε με την σειρά του την ΝΔ ότι απορρίπτει την πρόταση του γιατί κάτι φοβάται «Είναι πασίδηλη η αγωνία και εμφανής ο φόβος του κ. Μιχελάκη και της ΝΔ, στην προοπτική να ανοίξουν οι λογαριασμοί των βουλευτών στην Ελβετία [8]. Όποιος δεν έχει κάτι να κρύψει δεν φοβάται. Υπογράφει την εξουσιοδότηση. Δεν αντιδρά. Επιμένω: «καθαρός ουρανός ( σαν του πασοκ 😉 αστραπές δεν φοβάται» σημείωσε ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, και τον Μιχελάκη που χαρακτήρισε «αστείες» τις προτάσεις του Μ. Καρχιμάκη, που όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, θέλει να αποφύγει τον έλεγχο του πόθεν έσχες.
Με αυτά και με τα άλλα, κάθε πολίτης αναρωτιέται: αλήθεια γιατί να πληρώνω το Δημόσιο; Για να σπαταλά τον ιδρώτα μου, για να μην παρέχει σχεδόν καμία υπηρεσία και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας ατέλειωτης στρατιάς λήσταρχων του δημόσιου χρήματος; ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «DI PIETRO»; [9]
Συμπέρασμα: Είναι φανερό ότι οι πολιτικοί ακολουθούν την ρήση: «Καίτοι αγράμματη, η γραία μ’ εδίδαξεν ότι εις την ελληνικήν γλώσσαν, άλλως νοούμεν, άλλως ομιλούμεν και άλλως γράφομεν» κοινώς παίζουν την κολοκυθιά για να γλυτώσουν τα «τομάρια» τους, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζουν ότι ψήφησαν στη βουλή την πώληση της Ελλάδας στα αρπακτικά των διεθνών αγορών. Με άλλα λόγια μετέτρεψαν την ανεξάρτητη Ελλάδα σε προτεκτοράτο, τύπου Λατινικής Αμερικής του προηγούμενου αιώνα, μας φόρεσαν τα δεσμά, για να μην αντισταθούμε και για να μας σπρώχνουν προς την «μακαρία οδόν», που άγει στην ολική καταστροφή των ελλήνων πολιτών.
Πηγές:
[1] Αλέξανδρος Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, στην εφημερίδα «Αλήθεια» το 1907)
Παπαδιαμάντης, 1851-1911, Έλληνας συγγραφέας
[2] www.bankingnews.gr
[3] Οικονομική Καθημερινή, Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2012
[4] www. ixnos.blogspot.com
[5] 300-gr.blogspot.com/…/blog-post_1482.h… Γιατί κ. Σαμαρά αρνείστε να ανοίξουν οι λογαριασμοί των …31 Ιαν. 2012
[6] h ttp://olympia.gr – H απαντητική επιστολή του κ. Ιωσήφ Ζησιάδη (Βουλευτής της Ελβετικής Ομοσπονδίας), στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο3 Δεκ. 2011
[7] www.antinews.gr/2011/12/06/137160/ Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: …
[8] http://www.dealnews.gr/politiki/item/ Καρχιμάκης: Πασίδηλη η αγωνία της ΝΔ για τους λογαριασμούς…..
[9] el.wikipedia.org/wiki/Ιταλία_των_Αξιών Η επιχείρηση «Καθαρά χέρια» άρχισε στις 17 Φεβρουαρίου του 1992, από τον θρυλικό εισαγγελέα του Μιλάνου Αντόνιο ντι Πιέτρο που διέταξε τη …
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>