«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες την προδοσία μας την έδιναν σε δώσεις δέκα χρόνια για να εγκλιματιστούμε και να μη μας πειράζει!

Πατριώτες μια λαϊκή επανάσταση τώρα χωρίς αρχηγούς θα είναι πανηγύρι μπροστά σε αυτό που θα ψηφιστεί σήμερα!

Ξέρετε πως αισθάνομαι να στερούμε να μου κλέβουν τον κόπο μου για να πληρώνω 300 εκτρώματα, προδότες της εμπιστοσύνης μου να με κοροϊδεύουν; Ξέρετε πως λέγετε να σε θάβουν, να σε σκοτώνουν αυτοί που τους τίμησες με την εμπιστοσύνη σου; Ανατριχιάζω όταν αναρωτούμε πως μπόρεσαν αυτοί οι προδότες να κοροϊδέψουν έναν ολόκληρο λαό με εκβιαστικά διλήμματα! Δέκα χρόνια σχεδίαζαν όλο αυτό το θέατρο να μας εκθέσουν ηθικά σαν σπάταλο και αχάριστο λαό, να μας χρεώσουν με εικονικά χρέη για να φτάσουμε στο σήμερα να πάρουν τον ορυκτό πλούτο χωρίς να ανοίξει μύτη και νόμιμοι δικαιούχοι με ψεύτικα χρέη! Η σοβαρότητα της προδοσίας είναι πολύ σοβαρότερη από ότι δείχνει. Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα δυο τρεις προδότες αλλά με το 10% του Ελληνικού λαού! Από το σύνολο των πολιτικών, των βιομηχάνων, των συνδικαλιστών, των δημοσιογράφων και άλλων διάφορων λακέδων. Το προδοτικό σχέδιο καλά οργανωμένο από τους ολυμπιακούς αγώνες με ποιο τρόπο θα φαίνεται καταχρεωμένος ο Ελληνικός λαός και ποιοι θα είναι στην εξουσία να οργανώσουν και να τελειώσουν αυτήν την προδοσία, Ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης επιλέχτηκαν με μεγάλη μαεστρία. Το σχέδιο της προδοσίας είναι καλά στημένο με την δεδηλωμένη να αιωρείται και να συμπληρώνουν τα καινά τα άλλα προδοτικά σκυλιά. Το σχέδιο περιλαμβάνει ακόμα και χούντα ξενοκίνητη σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ή παραδώσει ( προδοσία) του Ελληνικού λαού. Για σκεφτείτε καλύτερα και ηρεμότερα να δείτε πόσο μαλάκες πιαστήκαμε! Πως εξελέγει αρχηγός ο Σημίτης με εκβιασμό, πως εξελέγει ο Παπανδρέου, με δαχτυλίδι κάτω από το τραπέζι, πως εξελέγει Ο Σαμαράς που είχε πει ότι δεν θα γινόταν ποτέ αρχηγός της ΝΔ και έμεινε αρκετά χρόνια μέχρι να τελειοποιηθεί το σχέδιο στα αζήτητα να μην φθαρεί και νάτος αρχηγός της ΝΔ! Για σκεφτείτε το καλύτερα πόσο μαλάκες μας έπιασαν και τι ψηφίζεται σήμερα στην παραδομένη στους προδότες βουλή; Συνεχίζετε να λέτε ακόμα ότι αυτοί οι προδότες είναι σωτήρες; Συνεχίζετε ακόμα να καθόσαστε αναπαυτικά στον καναπέ σας παρακολουθώντας την παράδοση σας δεμένους χειροπόδαρα στον χειρότερο εχθρό; Νομίζετε ότι έχετε χρόνο να το σκεφτείτε από το πεταχτείτε επάνω και εκατομμύρια λαού να πνίξει αυτήν την προδοτική βουλή; Σήμερα επάνω από την βουλή και τον Ελληνικό λαό, παίζετε μια από τις χειρότερες προδοσίες που γνώρισε αυτός ο τόπος και λαός.

Πατριώτες σήμερα οι προδότες παίζουν το τελευταίο χαρτί της προδοσίας για να σώσουν το τομάρι τους και το κεφάλι τους, σήμερα παίζετε το τελευταίο και φρικιαστικότερο δράμα για τον Ελληνισμό, τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Πατριώτες η Ελλάδα δεν χρεοκοπεί, οι προδότες  χρεοκοπούν και οι έχοντες .

“Αντώνη Σαμαρά μέσα σε 3 μήνες, έχεις απογοητεύσει πλήρως τον κόσμο σου… αυτόν που στήθηκε με τις ώρες για να σε εκλέξει αρχηγό ενάντια σε όλους και σε όλα…

Κάποτε – όχι και πολύ παλιά – έλεγες Αντώνη: “Ξέρετε ποιος είμαι. Λέω όχι, και εννοώ, όχι! Έχω λόγο και τον τιμώ. Κάποτε αρνήθηκα να υποχωρήσω και έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου. Ύστερα γύρισα. Δεν γύρισα για να υποχωρήσω. Γύρισα για να παλέψω… Και το λάθος δεν το συνυπογράφω…Συναίνεση στο λάθος δεν δίνω! Δεν δικαιούμαι να δώσω.”

Μα Αντώνη ακριβώς αυτό έκανες. Μέσα σε 3 μήνες…χρειάστηκαν μόνο 3 μήνες για να υποχωρήσεις, για να σταματήσεις να παλεύεις, να συνυπογράψεις το λάθος, να δώσεις συναίνεση στο λάθος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σήμερα απείλησες και με διαγραφές όσους δε συνυπογράψουν το λάθος…

Κύριε Παπανδρέου είσαι η μεγάλη ντροπή για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, σκότωσες κάθε δημοκρατική έννοια και θα τιμωρηθείς όσο κανείς άλλος όπου και να πας.

Κύριε Καρατζαφέρη είσαι προδότης ολκής, παγίδεψες όλο το πατριωτικό δυναμικό του λαού, Εθνικόφρονα της πλάκας προδότη.

Οι προδότες σε ημερήσια διάταξη!

Ντόρα: «Ψηφίζουμε με πόνο ψυχής»

«Με πόνο ψυχής η Δημοκρατική Συμμαχία θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση», δήλωσε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, διότι όπως είπε, «αντιλαμβάνεται πως το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χρεοκοπήσει η χώρα». Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>