«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ιδού ο σωτήρας! Η εκβιάζεται ή είναι το παιδί της γειτονιάς που παίζει την μακρυά γαϊδούρα!

Πάλι μιλάει για εκλογές ο Α.Σαμαράς…

09-02-2012 20:49:25

Χθες ο Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με την Ντόρα?????????

Ή ο Αντώνης Σαμαράς έχει τελικά αντίγραφο ρομπότ (ή εναλλακτικά δίδυμο αδελφό), ή μας δουλεύει κανονικά λέγοντας αυτά που είπε στο σημερινό διάγγελμα-δικαιολογία για την υπογραφή του δεύτερου Μνημονίου.
Το αστείο είναι ότι μίλησε για εκλογές, την ώρα που κανένας δεν πιστεύει ότι μπορεί να γίνουν εκλογές για τον απλούστατο λόγο ότι η τρόικα δεν θέλει εκλογές και ο Α.Σαμαράς έχει αποδείξει πανηγυρικά ότι κάνει αυτό που θέλει η τρόικα και δεν αντέχει την πίεση. Τώρα, από τις 19 Φεβρουαρίου, τις 4 Μαρτίου, τις 11 Μαρτίου, τις 8 Απριλίου, έχει πάει για εκλογές στις 29 Απριλίου, Κυριακή του Θωμά του Άπιστου!
Πως να πιστέψει κανείς, πλέον τον Α.Σαμαρά, όταν άλλα λέει δημοσίως και άλλα υπογράφει πίσω από κλειστές πόρτες;
Ιδού ολόκληρο το “διάγγελμα” για να τον κρίνετε εσείς σε σχέση με τις πράξεις του:
— Να αποκαταστήσουμε την πληγωμένη αξιοπιστία της χώρας.
— Να αναδείξουμε την άμεση προτεραιότητα της Ανάκαμψης.
— Να διασώσουμε την Κοινωνική Συνοχή. Με ανθρώπους έχουμε να κάνουμε όχι με γκρίζους αριθμούς.
— Να αποφύγουμε τα μικροπολιτικά παιγνίδια που εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι σε βάρος της χώρας, ακόμα και τώρα.
— Να δείξουμε στους Ευρωπαίους ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα σύντομα θα διαχυθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη, αν δεν αλλάξει η πολιτική της ατέλειωτης μονομερούς λιτότητας.
Θα τα επιτύχουμε όλοι μαζί, ως υπερήφανοι άνθρωποι, όχι ως μόνιμοι επαίτες. Πώς;
Με μια νέα κυβέρνηση που θα έχει νωπή και ισχυρή εντολή!
Ποτέ δεν είχε περισσότερο ανάγκη η Ελλάδα εκλογές, απ’ ό,τι τις έχει σήμερα!
Δύο λόγια για χθες βράδυ: Με ξέρετε. Και ξέρετε ότι ούτε δειλιάζω ούτε υποχωρώ. Όταν, όμως, γνωρίζω τις συνέπειες, δεν μπορώ να κάνω ότι δεν τις βλέπω. Ιδίως αν είναι τόσο καταστροφικές. Ούτε ψάχνω χειροκροτήματα για μια βδομάδα…
Είμαι εδώ μόνο από υποχρέωση να βοηθήσω την Πατρίδα. Και αυτό κάνω. Στις πιο δύσκολες συνθήκες.
Δύο χρόνια δεν άκουσε κανείς τη φωνή μας για αλλαγή πολιτικής. Και σήμερα το τραύμα έγινε πολύ βαθύ, για να πω ότι δεν θα πονέσει.
Εμείς δεν μιλάμε για τον κίνδυνο χρεοκοπίας, για τα σενάρια της δραχμής, για τη φτώχεια που μας άγγιξε την πόρτα και για τα χειρότερα δεινά που μας απειλούν.
Σας λέμε μόνον ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει.
Κι όταν θα έλθει η δική μας ώρα, θα κρατήσουμε ακέραιη τη μεγάλη υπόσχεση, τη μία και μόνη που δώσαμε: Ελπίδα στην Ελλάδα μέσα από Ανάπτυξη!
Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα τα καταφέρουμε.
Το ισχυρότερο επιχείρημα δεν είναι ο Φόβος για όσα μας περιμένουν…
Αλλά η σιγουριά γι’ αυτά που μπορούμε.
Να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του Έλληνα
Που συχνά δεν τις ξέρουμε ούτε εμείς οι ίδιοι…”
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>