«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες και πατριώτισσες,

Το μαχαίρι μας το έχουν ακουμπήσει πλέον στο λαιμό.

Πατριώτες είμαστε το 90%! Και οι απατεώνες, τοκογλύφοι, προδότες, αλλοδαποί 10% τι περιμένουμε να μας βάλουν και τα λουκέτα στις αλυσίδες;;;

Μας δουλεύουν με την χρεοκοπία, δηλαδή τι άλλο πρέπει να μου συμβεί αφού πληρώνω ενοίκιο για το σπίτι που κληρονόμησα ;;;

Πια η διαφορά του μπράβου νταβατζή από το σημερινό κατοχικό κράτος; Η πληρώνεις ενοίκιο για το σπίτι σου ή στο παίρνουμε!

Απλά τώρα θα αναβαθμιστούμε σαν πορνείο θα έχουμε και τσατσάδες Ευρωπαίες!

Αν δεν αναλάβουμε δράση τώρα θα παραδώσουμε αμαχητί την πατρίδα μας και τα παιδιά μας στους σφαγείς.
Δεν πρόκειται να αναφερθώ καθόλου στο υπάρχον πολιτικό σύστημα διότι είναι προδοτικό 100%.
Όμως με λύπη βλέπω και στα κινήματα και τις οργανώσεις να γίνεται αποπροσανατολισμός και πρέπει κατεπειγόντως να βρούμε μια καθαρή λύση είτε δια επανάστασης, είτε με τις επόμενες εκλογές, είτε να τους εξαναγκάσουμε σε εκλογές.
Από τα μηνύματα που λαβαίνω αλλά και από συζητήσεις με φίλους αλλά και επιστήμονες από όλο το κόσμο που είναι πατριώτες και πονάνε για την πατρίδα τους μου μεταφέρουν τον προβληματισμό τους σχετικά με το τραγελαφικό φαινόμενο να υπάρχουν 370 οργανώσεις κινήματα μέχρι αυτή τη στιγμή, από μόνο του το φαινόμενο αυτό είναι ύπουλο και διασπαστικό αφού αυτός ο κόσμος δεν είναι ενωμένος σε έναν κοινό σκοπό στην ανατροπή της προδοτικής βουλής με οποιοδήποτε δημοκρατικό τρόπο. Αναφέρω δημοκρατική ανατροπή του φαύλου πολιτικού συστήματος γιατί ακόμα μπορούμε να ανατρέψουμε τους προδότες με νόμιμες διαδικασίες και φανερές καθαρές να μην μπορούν να μιλήσουν για συνομωσίες κ.α.
Στο δια ταύτα, θα αναφέρω πως το βλέπει ο πατριώτης Έλληνας πολίτης ότι υπάρχει ειρηνική λύση, και το μεταφέρω αφού είναι και πιστεύω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
Για αυτά που θα αναφέρω παρακάτω η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ έχει ανάλυση και γνώμη για το καθένα με την βοήθεια των φίλων της αλλά και σοβαρών επιστημόνων που όπως προείπα πονάνε με αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα τους. αλλά αυτά θα τα εκφράσω  όταν προκύψει συγκέντρωση με αποφασιστικότητα για αληθινό και οργανωμένο αγώνα, δηλαδή τι χρειάζεται η πατρίδα μας και με ποιο τρόπο αναλυτικά! Και κυρίως δεν θέλω να προκαταλάβω τις διάφορες απόψεις που θα πέσουν στο τραπέζι.
Απόψεις προς συζήτηση:
1. οι πατριωτικές οργανώσεις να αναλάβουν πρωτοβουλία σήμερα αύριο όχι μεθαύριο και να συναντηθούν οι επικεφαλείς των οργανώσεων στο ίδιο τραπέζι χωρίς εγωισμούς και προσωπικές διεκδικήσεις εξουσίας και να ξεκαθαρίσουν ότι πρέπει να μιλάνε μια φωνή για την ανάληψη της εξουσίας με ένα ψηφοδέλτιο, ή μια φωνή για επανάσταση, ή ανατροπή με άλλο πρόσφορο τρόπο πάντα με την σκέψη της αποφυγής εμφύλιων καταστάσεων αφού ακόμα μπορούμε αυτό να το επιτύχουμε!
2. να τονιστεί ευθύς εξαρχής ότι η κάθε οργάνωση θα κρατεί τις απόψεις της και τον χαρακτήρα της, που σημαίνει ότι δεν θα αλωθεί το ιδεολογικό μανιφέστο της κάθε οργάνωσης, σκοπός της παραπάνω συνάντησης θα είναι να εκλεγεί μια επιτροπή από δυο μέλη από κάθε οργάνωση, αυτή η επιτροπή θα έχει μοναδικό σκοπό να συντονίσει όλες τις οργανώσεις σε μια φωνή στο κομμάτι της ανάληψης της εξουσίας με εξάμηνη παραμονή στην εξουσία μόνο για την ολοκληρωτική αναθεώρησης τους συντάγματος, δεν θα μπορεί να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία παρά μόνο με δημοψήφισμα για παράταση δυο μηνών και καμία άλλη αναβολή προς τις τελικές εκλογές με το νέο σύνταγμα.
3 .να συγκεντρώσει τα ιστολόγια που εθελοντικά θέλουν να συμμετάσχουν και θα τους δώσει το μανιφέστο και τις καθημερινές ανακοινώσεις, θα εκδώσει το μανιφέστο και θα το δώσει στα πουλημένα ΜΜΕ και όποια θέλουν ας το αναρτήσουν, στα περιοδικά και όπου αλλού είναι πρόσφορο, ειδικά στον αγροτικό πληθυσμό που είναι δύσκολο να ενημερωθούν, Υπάρχει τρόπος με κάποιο πρόγραμμα με την κάθε ανακοίνωση που θα βγάζει η επιτροπή να μεταφέρεται αυτόματα στα ιστολόγια που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή.
4. θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να ξέρει με καθαρότητα τον ρόλο αυτής της επιτροπής αλλά και οι διάφορες οργανώσεις που θα συμμετάσχουν, δηλαδή τι και πως θα κουνηθούν και τι θα επιδιώξουν και με ποιο τρόπο.
5. Καλό θα είναι στην επιτροπή να υπάρχουν και δυο μέλη των αποστράτων αξιωματικών αφού το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει σε αυτούς, και θα το διευκρινίσω όταν υπάρξει επιτροπή.
6 .Ο ρόλος της επιτροπής στη εξάμηνη διακυβέρνηση και ο ρόλος ευθύνης του καθενός θα δοθεί στην δημοσιότητα αφού προκύψει επιτροπή και θα είναι τελεσίδικη απόφαση για τον αγώνα ενωμένοι σε μια γροθιά.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ θεωρεί σαν αρχή ότι αρκούν αυτά για το ξεκίνημα, τα υπόλοιπα και σοβαρότερα θα προκύψουν μέσα απ τις διεργασίες και τις προτάσεις μας. Από ότι έχω πληροφορηθεί το πατριωτικό κίνημα από φίλους, είναι θετικό σε μια τέτοια συνάντηση, εμπρός λοιπόν τι περιμένουμε, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ είναι στην διάθεση των οργανώσεων για τις ανακοινώσεις τους για συνάντηση.
Τα νέα μέτρα που προωθούν οι δανειστές και αποδέχονται οι εγχώριοι τοποτηρητές τους δεν στοχεύουν στη σωτηρία, αλλά στο ξεπούλημα της Ελλάδος. Με την εφαρμογή τους θα αντιμετωπίσουμε άμεσα δύο τρομακτικές συνέπειες:

1) την οριστική αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου, με το ενδιαφέρον των τοκογλύφων να επικεντρώνεται στα επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της χώρας
2) την «κινεζοποίηση» του ελληνικού λαού, που εν μία νυκτί θα γίνει το ιδανικό, εξαθλιωμένο εργατικό δυναμικό για τις επενδύσεις των διεθνών κερδοσκόπων σε μία Ελλάδα καθημαγμένη

Καλό τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας. Πρωτίστως να πάψει να πιστεύει τους πολιτικούς του μνημονίου και τα φερέφωνά τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για να εξέλθει η χώρα από αυτή τη στημένη κρίση χρέους πρέπει άμεσα να προχωρήσει στις παρακάτω κινήσεις:

– Καταγγελία του μνημονίου
Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα και άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους

Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και έναρξη γεωτρήσεων σε όλες τις περιοχές με επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου
Εθνικοποίηση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και των τραπεζών και επένδυση των εσόδων στον τομέα της εθνικής παραγωγής, με στόχο να ξαναγίνει η χώρα αυτάρκης.

Για να γίνουν πράξη τα παραπάνω απαιτείται κάθαρση του πολιτικού μας συστήματος από τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Απαιτείται ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ που θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

1 comment to Πατριώτες και πατριώτισσες,

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>