«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Nαρκισσογαντάκιας με την σκουληκομυρμηγκότρυπα, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί… φωτιά στα μπατζάκια μας !!!

Λαέρτης ο Πύλιος

«Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια». Ελληνική παροιμία

Εισαγωγή: Μετά το Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ στις 27-28 Ιανουαρίου 2012 στην Κομοτηνή [1] , εμφανίστηκε άρθρο του δημάρχου, στην συνηθισμένη τοπική εφημερίδα (που τον είχε αποκαλέσει ψεύτη προ ημερών) [2 ] στις 2-2-2012 με τίτλο «Καλλικράτης, όχι ένα απλό restart, αλλά format αλλιώς θα καταρρεύσει» [3 ].
Είναι το ίδιο άρθρο που δημοσιεύτηκε στη ίδια τοπική εφημερίδα με τίτλο “Στήριγμα στον πολίτη η Αυτοδιοίκηση” στις 27 -9-2011 [4] .
Το μόνο που διαφοροποιεί τα δύο άρθρα είναι ότι ο δήμαρχος παραθέτει δυο ασαφή και αντιφατικά συμπεράσματα.
Ας πάρουμε τα συμπεράσματα των άρθρων από την αρχή:
-Στο άρθρο με τίτλο “Στήριγμα στον πολίτη η Αυτοδιοίκηση” στις 27 -9-2011, ο δήμαρχος ξεδιπλώνοντας περεταίρω τις θέσεις του και πλασάροντας ταυτόχρονα την “ντουμπλέ φας φάτσα του” σε πάμπολλες στάσεις, παρουσίασε το πολιτικό του συμπέρασμα : «ο δήμος είναι η μοναδική στήριξη για τον πολίτη». Επειδή το συμπέρασμα του ήταν αίολο, ήλθε το σατυρικό άρθρο, Στήριγμα του πολίτη η « Soufro-calmα »[5] να αναλύσει, να συμπληρώσει και να θεμελιώσει την στήριξη του δήμου που είναι η μοναδική λύση για τον πολίτη.
-Στο άρθρο με τίτλο «Καλλικράτης, όχι ένα απλό restart, αλλά format αλλιώς θα καταρρεύσει» στις 2-2-2012 που είναι το ίδιο με το τίτλο «στήριγμα στον πολίτη η Αυτοδιοίκηση», ο δήμαρχος ξεδιπλώνοντας περεταίρω τις θέσεις του και πλασάροντας για μια άλλη φορά την “ντουμπλέ φας φάτσα του” σε πάμπολλες στάσεις, παρουσίασε ένα άλλο, διαφορετικό πολιτικό συμπέρασμα: «…..Μια απλή επικαιροποίηση δεν αρκεί, καθώς οι συνθήκες είναι σκληρές και δυσοίωνες. Στην ουσία, χρειαζόμαστε όχι ένα απλό restart, αλλά ένα καινούργιο format. Ειδάλλως, το σύστημα θα καταρρεύσει. Όποιος δεν το βλέπει, είτε δεν γνωρίζει την αυτοδιοίκηση είτε -ακόμη χειρότερα- δεν την υπολογίζει». Επειδή και αυτό το συμπέρασμα είναι αίολο, γράφτηκε το παρακάτω σατυρικό άρθρο, για να συμπληρώσει και να θεμελιώσει ότι « Καλλικράτης (PC ή ΠΙΣΙ για το δήμαρχο) όχι ένα απλό restart, αλλά format αλλιώς θα καταρρεύσει» φανερώνει ότι το PC και η ηλιθιότητα απαντώνται στη κοινωνία διαρκώς και δεν είναι τυχαίο. Είναι δύο πρόδρομες καταστάσεις της νοημοσύνης.
Σάτιρα: Πολλοί αναρωτηθήκαμε γιατί τα συμπεράσματα στα ίδια άρθρα είναι διαφορετικά; μήπως στο διάστημα που μεσολάβησε ο δήμαρχος απέκτησε γνώσεις ηλεκτρονικού μηχανικού; ή μήπως έμπλεξε τα «μπούτια του»; Μήπως και το δεύτερο συμπέρασμα ξεπερνά κάθε όριο νασκισσιστικής διαστροφής και γελοιότητας;
Τα ερωτήματα απαντήθηκαν προσφάτως από Χρήστη του Google, κατά την αμέριμνη πλοήγηση του, βρήκε την ιστοσελίδα http://www.narkissogantakias.net/, την ναρκισσιστική aerumna, σε ψηφιακή μορφή. Η παραπάνω ιστοσελίδα, δημιουργήθηκε για να μην μας λείψουν ποτέ οι αλάνθαστες απόψεις του δημάρχου, ειδικά όταν δίνει «στημένες» συνεντεύξεις στις τοπικές εφημερίδες. Ο χρήστης που την ανακάλυψε, δεν αποκαλύπτει το όνομά του, φοβούμενος αντίποινα από τον ναρκισσογαντάκια λόγο του ότι είναι ξεφτέρι-ειδήμων και επαΐων με βαρύγδουπους πανεπιστημιακούς τίτλους στο PC ή ΠΙ ΣΙ και στον Απειροστικό λογισμό [6 ].
Πράγματι, ο δήμαρχος στο ηλεκτρονικό συμπέρασμά του, ταυτίζει τον Καλλικράτη με το PC ή ΠΙ ΣΙ και το χωρίζει δυο κατηγορίες:
hardware (ελληνικοποιημένο “Σκληρισμικό” (σκληρά μέρη)) οι περιφέρειες και οι δήμοι
software (ελληνικοποιημένο “Μαλακισμικό” (μαλακά μέρη)) είναι τα προγράμματα που τα καθοδηγούν συγκεκριμένοι νόμοι που προτάθηκαν από τα αρμόδια υπουργία και ψηφίστηκαν από την βουλή των Ελλήνων.
Με το όχι ένα απλό restart, αλλά format, το PC (ελληνικοποιημένο ΠιΣι) ονομαζόμενο από το δήμαρχο, Καλλικράτικό σύστημα, μπορεί να παρουσιάσει τις παρακάτω ασθένειες :
-Ίωση :παρουσιάζεται, ειδικά όταν οι ανόητοι χρήστες (που νομίζουν ότι ξέρουν από την σωστή χρήση), στεγάζουν μία γίγα φωλιά «σκώληξ», με αποτέλεσμα με ένα απλό restart (ελληνικά Επανεκκίνηση) του Καποδιστριακού συστήματος, να καταλήξει σε πλήρη κατάρρευση ή ένα καινούργιο Format (ελληνικά μορφοποίησή) του Καποδιστριακού συστήματος, να καταλήξει σε μια διαμορφωμένη σκουληκομυρμηγκότρυπα. Σε αυτή την κατάσταση επεξεργασίας, τα «παράθυρα» ή τα «παντζούρια» είναι εξαιρετικά ευάλωτα στην “ίωση”, αλλά το mac και το λίνου(κς) δεν κινδυνεύουν.
Μαλακίωση: παρουσιάζεται η ασθένεια της Μαλακίωσης, όταν ο «ξερόλας» καταγράφει τις μπούρδες και τις προσωπικές αυτοπροβολές του και τις χρεώνει στους δημότες. Ιδιαίτερα ευάλωτος στην “Μαλακίωσης” είναι ο Ελληνικοποιημένος PC που τα μαλακά μέρη του αποτελούνται από λίνουκς, καθώς αυτό είναι ιδιαίτερα ευάλωτο σε χρήστες που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και κάνουν τα πάντα για να αυτοπροβάλλονται.
Επομένως, όπου και να είστε, εσείς οι υπεύθυνοι τεχνοκράτες για τον Καποδίστρια έχετε την aerumna (ή μάλλον την ατυχία) με το μέρος σας, αρκεί να μπείτε στη ναρκισσοσελίδα του γκλάμουρ ναρκισσογαντάκια για να σας καθοδηγήσει πως θα λύσετε τα προβλήματα με τις αλάνθαστες lifestyle απόψεις του…….. Μαθαίνω ότι οι τεχνοκράτες του αρμόδιου υπουργείου, προσπαθούν να ακολουθήσουν τις συμπερασματικές οδηγίες, του ειδήμων και επαΐων με βαρύγδουπους πανεπιστημιακούς τίτλους που λένε ότι «…….Στην ουσία, χρειαζόμαστε όχι ένα απλό restar, αλλά ένα καινούργιο format…..» να τις προσαρμόσουν στο PC ή ΠΙ ΣΙ που ονομάζεται Καλλικράτης, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις Ελληνικής πραγματικότητας. Η προσαρμογή των εν λόγο σχέσεων ξαφνικά κάνει συνεχόμενα restart και οι αρμόδιοι για τον Καλλικράτη κάνουν καινούργιο format και ενώ το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά στο bios, μόλις κάνουν save και βγαίνουν, στην επιλογή “press any key to boot from cd” ΔΕΝ λειτουργεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διαλέξουν καμιά επιλογή, ούτε να μπούνε σε safe mode. Όμως το φωτάκι της ανάπτυξης καθ’ όλη τη διάρκεια που γίνονται αυτά δεν αναβοσβήνει αλλά είναι αναμμένο.
Όπως φανερώνει ο παραπάνω τρόπος εφαρμογής της πρότασης, που απορρέει από το συμπέρασμα του δημοσιεύματος, ο δήμαρχος έμπλεξε τα μπούτια του, διότι:
με την ανυπόστατη μπουρδολογία της ταύτισης του Καλλικράτη με το PC ή ΠΙ ΣΙ και
με την αναπαραγωγή ναρκισσιστικών εντυπώσεων, προσπάθησε να διεγείρει τους νευρώνες των αναγνωστών του κειμένου, ώστε να κάνουν το χαρακτηριστικό “γκλιτς”, μεταπίπτοντας τις εντυπώσεις σε ελαφρώς ανώτερη διανοητική στάθμη, ώστε να συντελεστεί η ανάπτυξη της επικοινωνίας, με απώτερο σκοπό την προσωπική επιβίωση μέσα από την εξαθλίωση των πολιτών και την επικράτηση του παρασιτισμού.
Συμπέρασμα: Συμπεραίνουμε ότι ο δήμαρχος δημοσιογραφικά πυροβόλησε και πέτυχε, «Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια». Πράγματι από την μια, προτείνοντας να εφαρμοστεί ένα καινούργιο Format (ελληνικά μορφοποίηση), ώστε να αλλάξουν οι ιδιότητες και στο PC (ελληνικοποιημένο ΠιΣι), το ονομαζόμενο από το δήμαρχο, Καλλικρατικό σύστημα, για να μην καταρρεύσει, κατόρθωσε να πετύχει την μετατροπή του σε σκουληκομυρμηγκότρυπα, από την άλλη, η αναπαραγωγή των ναρκισσιστικών εντυπώσεων φανερώνει την ηλιθιότητα που σαρώνει κάθε εχθρό, κάθε ιδέα, διαψεύδει κάθε επιστήμονα, συνυπάρχει υφέρπουσα με την ευφυΐα και σαν μάνα όλων των δεινών, πετυχαίνει να αυτοαναπαράγεται σαν μύκητας και να αναρριχάται σαν κισσός. Επομένως εκείνος που πετυχαίνει την μετατροπή του Καλλικρατικού συστήματος σε σκουληκομυρμηγκότρυπα και ταυτόχρονα φοράει γάντια και δείχνει την αναρρίχηση του κισσού ονομάζεται: ναρκισσογαντάκιας με την σκουληκομυρμηγκότρυπα. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί… φωτιά στα μπατζάκια μας.!!!!!
ΥΓ1: Και συ δημότη βασανισμένε, πάντοτε ευκολόπιστε και πάντα προδομένε, θα τα ανέχεσαι όλα αυτά; Να σε ταπεινώνουν; Να σε λοιδορούν οι χρυσοκάνθαροι με τα κουστούμια “Valentino” και “Versace” , οι λιμασμένοι για χρήμα, για ναρκισσιστική προβολή και για εξουσία; Να σε περιφρονούν και να σε θεωρούν μια ψήφο μέσα στην κάλπη; Με αντάλλαγμα ανεκπλήρωτες, προεκλογικές, υποσχέσεις; Φτάνει πια! ως πότε θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε τα κομματικά παράσιτα και τους σεβάσμιους πολιτικούς απατεώνες… Δεν πάει άλλο! Απαίτησε από τον δήμαρχο, να σταματήσει την προσωπική του προβολή, την οποία πραγματοποιεί εις βάρος του δήμου, με το γκλάμουρ, με ναρκισσιστικά αρώματα, με τις τσάρκες και με τα σκύλοζεμπέκικα. Απαίτησε ο δήμαρχος να ξεφορτωθεί τους λεγόμενους ημετέρους κομματικούς «συμβουλάτορες» και να καλέσει αφενός τους επιστήμονες που κατάγονται από τον δήμο και που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα τις υπηρεσίες τους, για το καλό του τόπου, ακλουθώντας τις εμπειρίες του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Ανάβρας Μαγνησίας και αφετέρου απαίτησε από το δήμαρχο να «κόψει» τις αντιμισθίες, τις αποζημιώσεις, τα έξοδα κίνησης των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων και τις περιττές δαπάνες και να μιμηθεί το δήμαρχο και τους συμβούλους του ακριτικού δήμου Γαύδου. [7]
ΥΓ2: α)Τι απόγινε με το εν λόγω θερμοκήπιο ή serra που θα καλλιεργούσαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα τα φυτά «Παπαριά» και «Μαϊντάνινθους Σαχλούμπιους κοινά Μαϊντανός» και με την επεξεργασία στη κολυμβήθρα της Ενδοπαλαμικής πεοταλάντωσης, θα παρασκευαζόντουσαν βιταμίνες, οι οποίες θα ευρίσκοντο ακριβώς ανάμεσα στις αλφαμίνες και στις γαμαμίνες; [8]
β) Τι απόγινε με το εν λόγω δρόμο από του «Μύτηκα» έως την «στροφή του κάστρου», ο δήμαρχος είχε ερωτηθεί:
1. Γιατί o συγκεκριμένος ασφαλτοστρωμένος δρόμος που παραδόθηκε στην κυκλοφορία παρουσιάζει τόσες ελλείψεις και κακοτεχνίες; Ποιες ρήτρες κατά του εργολάβου προβλέπουν οι σχετικές συμβάσεις; Ενεργοποιήθηκαν αυτές και αν όχι γιατί;
2. Γιατί παρελήφθησαν τα τμήματα αυτά από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου; Πότε και με ποιον τρόπο διενεργήθηκαν οι έλεγχοι καταλληλότητας καθώς και η συμμόρφωση του εργολάβου με τις προδιαγραφές;
3. Με ποιον τρόπο και πότε θα αποκατασταθούν οι κακοτεχνίες;
4. Η παράλειψη των οργάνων και η ενέργεια σας «ποιώ την νήσσα» για τα προβλήματα και την ποιότητα του οδοστρώματος, επέφεραν περισσότερα κέρδη, ποιος τα καρπώθηκε;;; [9]
Πηγές :
[1] www.kedke.gr/?p=3070
[2] www.eleftheriaonline.gr/index.php?… Σαββάτο, 4 Φεβρουαρίου 2012 15:23
«Όταν ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος λέει ψέματα στο περιφερειακό συμβούλιο για τους λιγνίτες» (βίντεο-ντοκουμέντο). Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου …
[3] ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ / 02/02/2012: «Καλλικράτης, όχι ένα απλό restart, αλλά format αλλιώς θα καταρρεύσει»
[4] ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ / 27 -9-2011 “Στήριγμα στον πολίτη η Αυτοδιοίκηση”
[5] dipanoskaltsis.blogspot.com/…/soufra-calma…Λαέρτης ο Πύλιος 7 Οκτ. 2011
[6] Mitsotakis.net – Φρικηπαίδεια
[7] www.Αρχαία Ιθώμη/ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ TOY NAYARINOY /Φτάνει πια! Δεν πάει άλλο! Συνδημότη, Πάρε θέση. – Λαέρτης ο Πύλιος 12 Ιαν. 2012
[8] www.Αρχαία Ιθώμη/ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ TOY NAYARINOY/ Η διακυβέρνηση του δήμου, με τους νάρκισσους «τζουμπέδες» και τους σύγχρονους «μαγκουροφόρους», είχε σαν αποτέλεσμα την κατασκευή … Λαέρτης ο Πύλιος 28 Απρ. 2011
[9] www.Αρχαία Ιθώμη/ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ TOY NAYARINOY /Η κακοτεχνία και οι φθορές του οδοστρώματος Λαέρτης ο Πύλιος 20 Ιαν. 2012
Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο Nαρκισσογαντάκιας με την σκουληκομυρμηγκότρυπα, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί… φωτιά στα μπατζάκια μας !!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>