Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Οι Anonymous «χτύπησαν» το υπ. Δικαιοσύνης

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012 – 08:59

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 11:27
Το ηλεκτρονικό αποτύπωμα των Anonymous για την επίθεση στην ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης ερευνά η Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο κρούσμα «ψηφιακού βανδαλισμού», όπως το αποκαλούν οι διωκτικές αρχές και εμφανίστηκε στις 6 το πρωί μπλοκάροντας τη λειτουργία της ιστοσελίδας του υπουργείου, ανεβάζοντας κείμενο και βίντεο ενώ προειδοποιεί και για άλλα χτυπήματα, ακόμη και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Οι Anonymous ζητούν την απόσυρση της συνθήκης ACTA, η οποία καλύπτει τη διαδικτυακή πειρατεία και άλλα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
«Η δικαιοσύνη έρχεται» είχαν γράψει στην πρώτη σελίδα του site και σε ηχογραφημένο μήνυμά τους αναφέρουν:
«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει ολοκληρωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και εσείς τη σκοτώσατε. Οι ίδιοι οι πολίτες σας σάς μισούν κι εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Επιβάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της ΕΕ να υποδουλώσουν τον λαό σας, οικονομικά και πολιτικά. Οι πολίτες σας πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης και εσείς αφήνετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται. Τι κρίμα. Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές που ζητούν την απονομή της δικαιοσύνης. Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά εσείς δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν. Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Με την υπογραφή της συνθήκης ACTA στερείτε περαιτέρω την ελευθερία και οδηγείτε τους πολίτες σας στην καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο».
Και καταλήγει το μήνυμα: «Είμαστε οι Ανώνυμοι. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε… έπρεπε να μας περιμένετε. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους».
Στο ερώτημα τι είναι η Συνθήκη ACTA και σε πολλά άλλα απαντά ο ο Πορτογάλος πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Vital Moreira σε συνέντευξή του, που έχει αναρτηθεί στο site του Ευρωκοινοβουλίου.
Η εισβολή στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης έγινε γύρω στις 6 το πρωί, προκαλώντας συναγερμό στις διωκτικές αρχές.
Στο υπουργείο βρίσκεται κλιμάκιο αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκατέστησαν το πρόβλημα και λίγο αργότερα κατάφεραν να κατεβάσουν το βίντεο.
Πηγή: http://www.athina984.gr
Πηγή:www.capital.gr

ΑΦΟΥΣΙΑ

Related posts: