«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του


Γάιδαροι τσακώνονταν σε ξένο αχυρώνα!

Γερμάνια, Γαλλία, Αμερική, Ρωσία, Κίνα, και η κουτσή Μαρία αλληλοτρώγονται ποιος θα ρουφήξει την Ελλάδα. Όλα τα διεθνή αποβράσματα βρήκαν αγελάδα να αρμέξουν!
-Τι είναι αυτά που συμβαίνουν φίλε μου στο καλό μαγαζί η Ελλάς, οι ξένοι τσακώνονται με τους ενοικιαστές της βουλής ποιος θα πληρώσει λιγότερα ενοίκιο, την έχουν την Ελλάδα σε προσφορά κοψοχρονιά!
-Λάθος φίλε μου οι 300 ενοικιαστές της βουλής δεν τους ενδιαφέρει το ενοίκιο αλλά ποιος θα τους απαλλάξει από το μαγαζί η Ελλάς γιατί ξέμεινε από πελατεία και αυτοί μάθανε μόνο να εισπράττουν, χωρίς δουλειά και να κάθονται στο πρώτο τραπέζι πίστα! Εντωμεταξύ τα ξένα αφεντικά δεν θέλουν να το νοικιάσουν το μαγαζί μαζί με τους υπαλλήλους, βλέπεις είναι 300 οι τεμπέληδες στο μαγαζί και θέλουν να τρώνε το καταπέτασμα και να κάθονται! Και σου λένε οι ξένοι άμα θέλουμε υπαλλήλους έχουμε δικούς μας στην Ευρώπη. Έλα όμως που δεν τα βρίσκουν ακόμα σαν συνέταιροι;
– Έχεις δίκιο φίλε μου Η Ελλάς είναι από τα καλύτερα μαγαζιά στον κόσμο! Τι δεν έχει, χρυσαφικά, ασήμια, ουράνιο άλφα ποιότητα, πετρέλαια άλφα ποιότητα, αέριο, αρχαία να γεμίσουν όλα τα μουσεία του κόσμου να πουλάνε εισιτήρια. Ιστορία να την κατοχυρώσουν σε πλειστηριασμό, αλλά το κυριότερο έχουν προδότες να τους κάνουν τις βρόμικες δουλειές να μην φαίνονται!
-Κάτσε ρε μεγάλε με παρέσυρες και μένα και μιλάμε για μαγαζί την Ελλάδα.
-Γιατί ρε σε παρέσυρα μπορείς να μου πεις τι δεν πουλάνε αυτοί οι 300 προδότες στο μεσιτικό γραφείο η βουλή;
-Δεν γίνονται αυτά έχουμε πνευματικούς ντόπιους και στο εξωτερικό, 370 πατριωτικά κινήματα, Έλληνες πατριώτες, πατριώτες αξιωματικούς, δικαστές και εισαγγελείς που προστατεύουν την πατρίδα τους!
-Χα χα χα Που τους είδες αυτούς ρε αυγουλομάτι;; Όταν πέφτεις για ύπνο να γυρνάς και από το άλλο το πλευρό γιατί βλέπεις πολλά όνειρα; Σε αγαπώ και στο λέω, γιατί αυτοί οι 300 προδότες δεν θα πουλήσουν μόνο το σπίτι σου, στην προσφορά είσαι και εσύ μέσα! Άκου να δεις φίλε μου εγώ είμαι ο τρελός και εσύ ο λογικός, όμως ο τρελός θα σου πει την αλήθεια! Υπάρχουν 100.000 πόρνες αρσενικές και θηλυκές που τις λέτε ελίτ κοινωνία και βρίσκονται παντού 200 χρόνια! Στον πολιτικό κόσμο, στους λεγόμενους πνευματικούς, στους δικαστικούς, στους στρατιωτικούς, τους καλλιτέχνες. Τους βιομήχανους, τους επαγγελματίες στους ανθελληνοέλληνες και έχουν στρώσει ροδοπέταλα να υποδεχτούν τους καινούργιους νταβατζήδες μας!
-Τρελέ καλά κάνουν και κλείνουν τους τρελούς μέσα και λένε ότι είσαστε επικίνδυνοι.
-Μεγάλε λογικέ μπορείς να μου πεις ποιος είναι ποιο επικίνδυνος, αυτός που τα λέει και μπορείς να διαλέξεις αν θα τα κάνεις πράξη, ή αυτός που τα κάνει πράξη χωρίς να σε ρωτήσει;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>